Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Hal 14 på årets Hannover Messe rummer også denne gang et Hack4Industry-initiativ.
  • Hal 14 på årets Hannover Messe rummer også denne gang et Hack4Industry-initiativ.

08.03.2023, 13:54

Hack4Industry på Hannover Messe 2023

I et samarbejde med München-baserede prototype.club organiserer Hannover Messe-arrangøreren Deutsche Messe AG Hack4Industry, i forbindelse med årets messe, der holdes 17. til 21. april.


Alle de cirka 4.000 udstillere på Hannover Messe 2023, er blvet tilbudt deltagelse ved Hack4Industry-eventet, som i år finder sted i Hal 14.

Selve initiativet er taget af Deutsche Messe i samarbejde med München-baserede prototype.club, og holdes i lighed med tidligere på messen frem til sidste messe-aften på messen, den 20. april, hvor der i Hal 17 vil være et Hack4Industry Night med årets jurys overrækkelse af priser til vinderne.

Hack4Industry består af en softwareudfordring til unge under uddannelse, hvor de skal løse en udfordring, der i år skal foretage såkaldt AR-navigation af en robot ved hjælp af en App, udviklet til brug på både IOS- og Android Smartphones.

De unge kan trække på Siemens Energy i forbindelse med udviklingen, og der er i år lagt vægt på, at løsningen både skal være sikker og baseret på brug af bæredygtige energiformer, oplyser Hack4Industry-partner Siemens Energys Kendra Rauschenberger, som understøtter prototype.club løbende i deres indsats for at skabe flere Startups.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik