Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
GTS-institutter som FORCE Technology og Teknologisk Institut bidrager positivt til innovationen hos SMV'erne, viser CFA-rapporten.
  • GTS-institutter som FORCE Technology og Teknologisk Institut bidrager positivt til innovationen hos SMV'erne, viser CFA-rapporten.

22.10.2021, 14:26

GTS gavner forskningen

Center for Forskningsanalyse, CFA, Aarhus Universitet, AU, har aktuelt gennemgået 69 danske og udenlandske undersøgelser af virksomheders samarbejde med Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter, GTS, og lignende organisationer. Og der er en positiv effekt, særligt for SMV'erne, fremhæves det.


FA har gennemført en undersøgelse, der omfatter den seneste forskningsbaserede evidens og viden om, hvordan den teknologiske rådgivning og infrastruktur påvirker de involverede virksomheder. 

Selv om der er forskel på effektstørrelsen, peger størstedelen af undersøgelserne på en positiv effekt for små og mellemstore virksomheder, SMV'erne, der ikke selv har den nødvendige viden for deres innovationsaktiviteter. 

Virksomhederne bliver mere innovative og økonomisk stærkere, samt bedre til at samarbejde med videninstitutioner og andre virksomheder, når de bistås af eksempelvis FORCE Technology eller Teknologisk Institut.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik