Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Grundfos  meddeler, at Bjerringbro-koncernen har indgået aftale om opkøb af det førende vandteknologiselskab MECO, der har sit hovedsæde i USA.
  • Grundfos meddeler, at Bjerringbro-koncernen har indgået aftale om opkøb af det førende vandteknologiselskab MECO, der har sit hovedsæde i USA.

21.09.2021, 15:07

Grundfos vil opkøbe MECO

Opkøbet skal sikre en yderligere styrkelse af Grundfos’ forretning på det globale vandbehandlingsmarked.


Grundfos har indgået en aftale om et opkøb af Mechanical Equipment Company, Inc., MECO, der har base i USA, og fremhæves som verdensledende i det industrielle vandbehandlingsmarked med produktion og salgskontorer i USA. Virksomheden har desuden internationale kontorer i Singapore og Irland. 

Opkøbet, der afhænger af en endelig godkendelse af konkurrencemyndighederne, vil yderligere udvide Grundfos’ portefølje inden for vandbehandling og styrke Grundfos’ position som en førende, global leverandør af vandbehandlingsløsninger, der adresserer verdens vand- og klimaudfordringer og forbedrer livskvaliteten for mennesker. Når handlen er gennemført, vil det være den anden transaktion af sin slags siden november, hvor Grundfos opkøbte Eurowater, en af de førende, europæiske leverandører af udstyr og løsninger til decentral vandbehandling.

Opkøbet handler om mere end bare overlegen teknologi. Grundfos og MECO skal opbygge fælles værdier, og fortsætte deres dybfølte dedikation til innovation og bæredygtighed, understreger Ulrik Gernow, der er Group Executive Vice President og Chief Commercial Officer hos Grundfos, om offentliggørelsen af aftalen, hvor det er målet, at opnå en endelig handel i løbet af efteråret.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik