Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Lotte Hansen udtrykte ved afslutningseventet, i Chr. IV’s Børsbygning, stor tilfredshed med de deltagende BITVA-medlemsvirksomheder, og noterede sig, at det faktisk var første gang, man var fysisk samlet.
  • Lotte Hansen udtrykte ved afslutningseventet, i Chr. IV’s Børsbygning, stor tilfredshed med de deltagende BITVA-medlemsvirksomheder, og noterede sig, at det faktisk var første gang, man var fysisk samlet.

Godt et dusin BITVA-medlemmer har styrket bæredygtigheden

I det aktuelle Automatik & Proces - nr. 4/2022 - stilles blandt andet skarpt på et afrundingsevent for en stribe BITVA-medlemsvirksomheder, der det seneste års tid har taget del i et intensivt projektarbejde med at leve op til FN’s Verdensmål 16 og 17.


Et af de større projekter, som de senere år har været gennemført i Brancheforeningen Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, har været faciliteret af Hansen & Ersbøll Agenda, i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet, DTU, og har stillet skarpt på godt en snes af medlemsvirksomhedernes indsats for øget bæredygtighed – ikke mindst i forhold til FN’s Verdensmål 16 og 17.

Ud af arbejdet er kommet et bud henvendt til øvrige medlemsvirksomheder; Bæredygtig Forretningsplan, og Lotte Hansen, som måske er mest kendt som tidligere Venstre-folketingsmedlem, fortalte om hvordan man i projektet har guidet medlemsfirmaerne, så de er mere klar til at leve op til FN’s Verdensmål og herunder den bæredygtige omstilling. 

Lotte Hansen understreger i den forbindelse, at arbejdet skal følges op minimum hvert halve år, hvor man skal tjekke op på indsatsen, og om man er nået dertil, hvor man har bestræbt sig på at komme, eller er lidt foran eller lidt bagud, og hvad det så skal have af betydning for det videre arbejde.

”Man skal se sig selv som en aktør i bæredygtighedsarbejdet, drevet af de globale målsætninger frem mod i første række 2030 og siden 2050,” understreger Lotte Hansen, og fortsætter:

”Stil gerne spørgsmålet: Hvordan bliver det i morgen og i overmorgen? Og hvordan berører det os, og de producenter, som vi repræsenterer samt ikke mindst os selv i forhold til konkurrencesituationen,” fastslår Lotte Hansen, og peger på, at netop det sidste, nok er det vigtigste – for bæredygtighed er allerede i dag en vigtig konkurrenceparameter.

Se hele den spændende artikel i onlineversionen af Automatik & Proces - nr. 4/2022 - ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik