Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Brd. Klee vil naturligt være i fokus flere steder på hi-messen, og glæder sig til igen at mødes personligt med nuværende såvel som potentielle kunder.
  • Brd. Klee vil naturligt være i fokus flere steder på hi-messen, og glæder sig til igen at mødes personligt med nuværende såvel som potentielle kunder.

19.06.2021, 11:12

Glæder sig til at mødes på hi´21

En række udstillere på den kommende hi ’21, og heriblandt flere inden for transmissioner som Brd. Klee A/S, glæder sig til at til at møde kunderne personligt, når messen åbner i MCH-Messecenter Herning, den 5. til 7. oktober.


”Det personlige møde bliver uden tvivl højdepunktet for os ved årets hi ’21", siger direktør Lars Ejnar Damgaard Jensen, Brd. Klee A/S, der i lighed med tidligere år vil være at finde på flere af messens hovedområder, men naturligt med den største stand i automationsområdet, hvor der vil være gearmotorer, gear, frekvensomformere, lejer, kæder og meget andet inden for transmissionsteknik i fokus.

"Brd. Klee har altid været en del af hi-messen, og det er vi naturligvis også denne gang. Vores sælgere har siddet hjemme i snart et år, så vi glæder os meget til at komme på messe og vise vores produkter og møde vores kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt," fastslår Lars Ejnar Damgaard Jensen videre.

Han er på på linje med flere af de førende udstillere på messen, heriblandt Beckhoff Automation:

"Under Coronakrisen har vi i høj grad manglet den direkte kundekontakt. Den glæder vi os til få genetableret på hi-messen. Vi har selvfølgelig benyttet os af digitale mødeværktøjer. Men, det er svært på de digitale medier at brainstorme med kunder. Lige lave en håndskitse, se hvad de roder med ovre i hjørnet og måske gå ned i produktionen og prøve noget af. Den snak skal vi have igen med kunderne, og den begynder i Herning," supplerer direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik