Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
DuoDrive fra Nord integrerer en højeffektive IE5+-motor med en 1-trins tandhjulsgear i et hus,
  • DuoDrive fra Nord integrerer en højeffektive IE5+-motor med en 1-trins tandhjulsgear i et hus,

02.06.2021, 13:04

Gearenhed og motor i ét

Nords DuoDrive er en patenteret innovation, der integrerer den højeffektive IE5+-motor med en 1-trins tandhjulsgear i et hus, og dermed optimerer systemeffektiviteten.


Med lanceringen af DuoDrive tilbyder Nord Drivesystems en patenteret innovation, der integrerer den højeffektive IE5+-motor med en 1-trins tandhjulsgear i et hus, og dermed optimerer systemeffektiviteten.  Kompakt installationsplads, høj effekttæthed og meget lav støjemission er kun nogle af dets fordele.

DuoDrive muliggør en konsekvent reduktion i antallet af versioner og udmærker sig ved sit glatte, uventilerede og kompakte design. Fjernelse af forskellige sliddele resulterer i mindre vedligeholdelse. Sammenlignet med tidligere drevsystemer fører den komplette DuoDrive-løsning med sin enkle Plug-&-Play-idriftsættelse til en betydelig reduktion i de totale omkostninger ved ejerskab.

DuoDrive anbefales af producenten til brug i fødevareindustrien såvel som i intralogistik, hvor man med kompakte DuoDrive kan opnå en løsning i et hygiejnisk vaskedesign, som er betydeligt mere energieffektivt end det allerede gennemprøvede LogiDrive-koncept. 

Med op til 92 procent tilbyder DuoDrive således i øjeblikket i denne effektklasse den største effektivitet inden for kombinationen af gearenhed og motor på markedet og opnår meget høj systemeffektivitet i delbelastningsområdet, fremhæver Nord. 

Den første tilgængelige DuoDrive-størrelse dækker gearhastighedsforhold fra i = 3,24 til i = 16,2 og er designet til momentområder på op til 80 Newtonmeter og hastigheder på op til 1.000 omdrejninger/minuttet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik