Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
10. november er der BITVAdøgnet i Middelfart, med et bredt program.
  • 10. november er der BITVAdøgnet i Middelfart, med et bredt program.

Fremtidsforskning, sikkerhedspolitik og cykelanekdoter 10/11

Det er et bredt program, som venter deltagerne ved BITVAdøgnet, der holdes 10. november på Comwell Middelfart, og har indlæg ved blandt andet fremtidsforskeren Anne Skare, Atlantsammenslutningens Lars B. Struwe samt den tidligere cykelrytter Brian Holm.


Hvert efterår er der tradition for at samles i regi af Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, og det sker igen, den 10. november, hvor der efter ankomst indledes med et indlæg ved fremtidsforsker Anne Skare, der har valgt overskriften: Kørekort til fremtiden. Derefter er der gruppemøder med en let frokost, hvor deltagerne deles op i brancheforeningens netværksgrupper.

Efter kaffe og kage er der indlæg ved generalsekretær Lars B. Struwe, Atlantsammenslutningen, som taler over temaet "Erhvervspolitik & Sikkerhedspolitik". Efter en kort pause er det så den tidligere cykelrytter, nu byrådsmedlem på Frederiksberg og sportsdirektør Brian Holm, der vil causere lidt over hans oplevelser i cykelverdenen, med motivation som omdrejningspunkt.

Aftenen omfatter også humor tilsat psykologiske betragtninger i et festmiddagindlæg ved psykologisk entertainer Niels Krøjgaard.

Se mere om program og tilmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik