Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Lemos over 90.000 skræddersyede tilslutningsløsninger, der er tilpasset specifikke krav, er nu inddelt i seks hovedfamilier.
  • Lemos over 90.000 skræddersyede tilslutningsløsninger, der er tilpasset specifikke krav, er nu inddelt i seks hovedfamilier.

22.02.2024, 10:08

Forenklet valg af Lemo-tilslutning

Det skal være lettere at finde frem til den rette variant, i Lemos portefølje af tilslutninger, fremhæver producenten, der har opdelt produktprogrammet i seks hovedfamilier.


Schweziske Lemo meddeler, at man aktuelt lancerer en forbedredet produktfamilie-portefølje, der sigter mod at forenkle valgprocessen af producentens tilslutninger for kunderne, for et problemfrit valg.

De i dag over 90.000 skræddersyede løsninger, der er tilpasset specifikke krav er nu inddelt i kerne-serier, der er organiseret i seks forskellige familier, baseret på fælles funktioner og specifikke markedsapplikationer.

"Vi brugte i bund og grund to koncepter: Det første var reelt at fokusere på de serier, der sælger mest; det andet var at gruppere de serier, der deler lignende funktioner, og som deler lignende behov på markedet," forklarer Head of Product Marketing Wim Vanheertum, Lemo.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik