Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Scape CoCreator, præsenteres på næste uges Hannover Messe.
  • Scape CoCreator, præsenteres på næste uges Hannover Messe.

18.04.2024, 08:06

Forenklet robot-automatisering

Forud for Hannover Messe 2024, der holdes 22. til 26. april, løftes sløret for Scape CoCreator, som er en 3D Robot Guidance-platform, der kombinerer 3D visionteknologi og AI med intuitiv, kodefri programmering af robotter.


Det seneste inden for industrielle robotteknologi, 3D visionløsninger og kunstig intelligens, AI,  opfattes ofte som komplekse, omkostningstunge og begrænsede i brugervenlighed og tilgængelighed. 

Scape Technologies udvider nu grænserne for, hvad der teknologisk er muligt. På Hannover Messe 2024 vil Scape Technologies præsentere Scape CoCreator, en 3D Robot Guidance-platform, der kombinerer 3D visionteknologi og AI med intuitiv, kodefri programmering af robotter.

Platformen er designet til brugere på alle niveauer og gør det muligt at udvikle robotautomatiseringsapplikationer uden omfattende teknisk knowhow. Med kodefri programmering er den brugervenlige Scape CoCreator-platform baseret på industristandarder, hvilket gør det mere intuitivt end nogensinde at udvikle robuste robotapplikationer.

"I mere end tyve år har Scape Technologies været brancheførende inden for robotautomatiseret materialehåndtering, også kendt som Bin-Picking. Vores dybe ekspertise inden for 3D visionteknologi, Robot Motion Control og senest også AI. Det har ført til udviklingen af Scape CoCreator-platformen, som er en videreudvikling fra vores rødder i Bin-Picking-teknologien til en brugervenlig 3D Robot Guidance Platform. Ved at integrere 3D visionteknologi og avanceret AI med intuitiv, kodefri robotprogrammering gør vi det muligt at udvikle et bredt spektrum af robotapplikationer. siger CTO René Dencker, Scape Technologies.

I forbindelse med Hannover Messe 2024 vil Scape Technologies præsentere en serie af stationære Pro Industrial 3D-skannere samt en robotmonteret Scape Mini 3D-skanner, hvorved Scape kan tilbyde sine partnere hele 3D-visionløsninger.

"Synergien mellem Scape 3D-skannere og Scape CoCreator Platformen vil give vores kunder en hidtil uset værdi," fastslår CEO Søren Bøving, Scape Technologies, forud for messedeltagelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik