Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Tecfluid M21-R er en robust flowmåler, fremhæver Løwener Industri.
  • Tecfluid M21-R er en robust flowmåler, fremhæver Løwener Industri.

13.03.2024, 15:48

Flowmåler til barske industrielle applikationer

Løweners Lars Nissen Petersen slår aktuelt et slag for Tecfluid M21-R-flowmåleren, der er udviklet til brug også ved barske industrielle applikationer.


En robust flomåler. Så kort kan det egentligt siges, når man omtaler Tecfluid M21-R-flowmåleren, der er udviklet til brug også ved barske industrielle applikationer, fremhæver Løweners Lars Nissen Petersen.

Flowmåleren er således udført i en robust konstruktion af rustfrit stål og er med et cover/vindue af glas,  der er specielt designet til sanitære og sterile installationer.

Tecfluid M21-R kan bruges til at måle lave gennemstrømningshastigheder af væsker, gasser og dampe inden for barske industrielle applikationer.

Løsningen yder modstand mod korrosion, er fremstillet med en dæmpemekanisme, for at undgå ventilspring i gas- og damp-applikationer samt er specielt designet til at arbejde med sanitære og sterile installationer, Saltholdige atmosfære (marine platforme) med videre.

Gennemstrømningshastighed for vand er 0,4 liter/timen til 1.000 liter/timen, eller for luft 12 Newtonmeter/timen til 30 Newton-kubikmeter/timen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik