Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
VegaPoint-niveau-switches detekterer fleksibelt alle medier, fremhæver Insatech.
  • VegaPoint-niveau-switches detekterer fleksibelt alle medier, fremhæver Insatech.

16.11.2020, 16:36

Fleksibel niveau-switch

Insatech-programmet omfatter blandt andet VegaPoint niveau-switch, som uafhængigt af mediet detekterer det pålideligt, og videresender nødvendige data til kontrolsystemet.


Med VegaPoint niveau-switch er det ligegyldigt om mediet, der skal påfyldes, er et faststof, en væske eller en viskos pasta. Måleren detekterer alle medier pålideligt, og sender de nødvendige informationer videre til brugerens kontrolsystem, fremhæver den danske forhandler af Vega-produkterne, Insatech A/S, Bårse. 

Derudover fremhæves VegaPoint også som et oplagt valg til monitorering af hjælpeprocesser i maskiner og systemer. Den kommer med et stort udvalg af procesfittings og takket være en 360 grader indikator kan sensorens status altid ses.

Den øgede målefrekvens har gjort det muligt for Vega at designe en markant mindre målespids så man kan installere den følsomme kapacitive sensor i selv helt små beholdere og rør. Med den integrerede temperaturkompensering og en Teach-In-justering kan VegaPoint også bruges i lette faststoffer eller i processer med skiftende betingelser.

Selv i batchproduktion, med skiftende produkter, kan man altid være sikker på at få en ensartet, stabil detektering – også på tværs af dit produktsortiment – takket være den intuitive opsætning med smartphone, der i princippet virker med alle medier, fremhæver Insatech.

VegaPoint-sensorerne har et kompakt design. De fungerer med alle væsker, som har et vandindhold på 10 procent eller højere uden behov for justering, og med justering kan alle medier, inklusive faststoffer, i princippet håndteres uden problemer. VegaPoint præsterer godt, selv ved høje temperaturer op til 100 grader Celsius. Når nogle sensorer kæmper med at levere pålidelige resultater under disse forhold, har VegaPoint-løsningenen ingen vanskeligheder – ganske enkelt på grund af det indbyggede temperaturkompenserings-system, der let og pålideligt løser problemet elektronisk, påpeger Insatech.

Takket være den tydelige signalvisning på 360 grader og de 256 valgfrie farver angiver VegaPoint altid den nuværende status. Selv i usædvanlige installationssituationer præsterer sensoren overbevisende med fleksibiliteten i behold. Justeringsmulighederne, der følger med Vega Tools App’en, gør det desuden muligt at håndtere selv den mest omfattende applikation. Derudover gør IO-Link det muligt at lave intelligent integration til eksisterende systemer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik