Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
MCH-projektchef Mona Jakobsen (t.v.) flankerer Lyras-CEO Rasmus Mortensen, CEO for, InnoCELL Steen Thrane Vindt, branchedirektør Jacob Kjeldsen, Fremstillingsindustrien, Siemens Gamesa Renewable Energy-teamet Anders Skajaa og Nicoline Thorsteinsson, og Insatech-teamet bestående af Søren Olsen og Ronny Rahbek, IDA-formand Thomas Damkjær Petersen samt MCH-direktør Georg Sørensen. (Foto: John Steenfeldt-Jensen)
  • MCH-projektchef Mona Jakobsen (t.v.) flankerer Lyras-CEO Rasmus Mortensen, CEO for, InnoCELL Steen Thrane Vindt, branchedirektør Jacob Kjeldsen, Fremstillingsindustrien, Siemens Gamesa Renewable Energy-teamet Anders Skajaa og Nicoline Thorsteinsson, og Insatech-teamet bestående af Søren Olsen og Ronny Rahbek, IDA-formand Thomas Damkjær Petersen samt MCH-direktør Georg Sørensen. (Foto: John Steenfeldt-Jensen)

Fire nominerede til bæredygtighedspris

Fire af de indstillede er aktuelt blevet nomineret til årets Sustainable Development Award, hvor den endelige vinder hædres i forbindelse med industrimessen i Herning, den 5. til 7. oktober. De fire er Insatech, Siemens Gamesa, InnoCELL samt Lyras.


Forberedelserne til industrimessen 5. til 7. oktober i Herning er inde i den afsluttende fase, og der er p.t. godt 500 tilmeldte udstillere, oplyser projektchef Mona Jacobsen, MCH-Messecenter Herning.

Det på trods af en periode med Covid-19-nedlukninger og -restriktioner igennem den normale indsalgsperiode, understreger hun, og peger på den flotte opbakning som messeteamet har fået fra de mange komitémedlemmer, der repræsenterer de tilknyttede brancheforeninger.

Ud over en spændende messe, med en række produktlanceringer inden for hovedsektorerne, så bydes der for anden gang på overrækkelse af hi Sustainable Development Award, hvortil der nu er fundet fire nominerede blandt de i alt 19 indstillede.

Insatech for udviklingen af en unik teknologi, der renser forurenet drikkevand nemt, billigt og miljøvenligt - bogstaveligt talt med lysets hast via UV-lys. Her gælder det FN´s verdensmål nummer 6 med rent drikkevand til alle.

Siemens Gamesa har verdensmål nummer 7, ren energi, i fokus, og er nomineret for i fællesskab med lokale partnere at have etableret verdens første og største brintanlæg: 'Brande brint', der kan bidrage til at omstille den tunge transport fra sort til grøn.

InnoCELL er  nomineret for udviklingen af en superkondensator, der kan lagre store mængder energi fra bæredygtige kilder som sol og vind, ligesom den har en markant længere levetid end traditionelle batteriløsninger, og således også lever op til verdensmål nummer 7 såvel som til nummer 12  om bæredygtig produktion.

Endeligt er Lyras nomineret for at skabe en enestående og effektiv metode til kold-pasteurisering, der reducerer energiforbruget med hele 90 procent og vandforbruget med ikke mindre end 60 procent, og således ved at fremme verdensmål nummer 9 om innovativ infrastruktur.

IDA er involveret i bæredygtighedsprisen for anden gang, mens det denne gang er nyt, at Fremstillingsindustrien under DI er sponsor for samarbejdet med MCH.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik