Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
ASi-5 gør det nemt at tilslutte en lang række forskellige IO-Link-enheder til kontrolsystemet, fremhæver Bihl+Wiedemann Nordic.
  • ASi-5 gør det nemt at tilslutte en lang række forskellige IO-Link-enheder til kontrolsystemet, fremhæver Bihl+Wiedemann Nordic.

31.03.2020, 14:52

Et kabel til forskellige IO-Links

Bihl+Wiedemanns ASi-5 gør det nemt at tilslutte IO-Link-enheder med forskellige funktioner og fra forskellige producenter, og således også at tilslutte forskellige IO-Link-enheder til ASi med blot et enkelt kabel.


Dem der kunne tænke sig at tilslutte intelligente IO-Link-sensorer eller -aktuatorer til sit kontrolsystem, kan opnå dette ved Bihl+Wiedemanns ASi-5, som gør det nemt at tilslutte IO-Link-enheder med forskellige funktioner og fra forskellige producenter.

Ved hjælp af den funktionsuafhængige IO-Link-protokol kan man således tilslutte en lang række forskellige intelligente sensorer og aktuatorer. Takket være ASi skal brugeren blot bruge et enkelt kabel, og der er overhovedet ingen begrænsninger af topologien, fremhæver Bihl+Wiedemann Nordic ApS.

IO-Link-enhederne tilsluttes ASi-5-interfacet via firmaets IO-Link-mastere – eksempelvis til en 4-ports-master i et kontrolkabinet i IP20 eller til en 4-, 2- eller 1-ports-IO-Link-master i felten i IP67.

Hvis man kun ønsker at integrere en IO-Link-enhed ved en enkelt position, er producentens kompakte 1-ports-master det ideelle valg, fremhæves det videre. Ved hjælp af denne kan man også tilslutte individuelle IO-Link-enheder på enhver lokation, både nemt og omkostningseffektivt,  fordelt over hele ASi-kablet med en længde på op til 200 meter, hedder det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik