Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Endress+Hauser er blevet medlem af Eplan-partnernetværket med det formål at intensivere det langvarige partnerskab yderligere, fremhæver firmaet.
  • Endress+Hauser er blevet medlem af Eplan-partnernetværket med det formål at intensivere det langvarige partnerskab yderligere, fremhæver firmaet.

21.01.2021, 13:22

Endress+Hauser indlemmet i Eplan Partner Network

Endress+Hauser har tilsluttet sig Eplan-partner-netværket, meddeler firmaet, og understreger, at man også er blevet medlem af netværket for at intensivere det langvarige partnerskab yderligere.


Tværgående leverandørsamarbejde øger den tekniske effektivitet, mener man hos Endress+Hauser.

Cloud-løsninger spiller i den sammenhæng en væsentlig rolle, ligesom det i øvrigt gør sig gældende  i den digitale transformation, hvor det bliver stadig vigtigere for leverandører, at de kan samarbejde indbyrdes. Med dette in mente startede Eplan 2021 med at samle den knowhow, som hver enkelt virksomhed i partnernetværket besidder.

 “Ved at professionalisere vores netværk øger vi systematisk fordelene for slutbrugerne,” siger Marco Litto, der er Senior Vice President Strategy & Corporate Program hos Eplan.

“Et stigende antal kunder har brug for individuelle løsninger, hvilket er årsagen til, at der er et så stort behov for tekniske serviceydelser og planlægningsløsninger. Partnernetværket gør det lettere for os at adressere vores kunders behov og forsyne dem med målrettet support i den tekniske proces,” supplerer projektkoordinator Boris Mann, Endress+Hauser.

Netværket forbinder værktøj fra producenter langs hele værdikæden. En intensiv vidensudveksling mellem producenterne forenkler integrationen af den brede vifte af systemer, som kunderne anvender.

Som en af netværkets teknologieksperter har Endress+Hauser gjort sin egen produktkonfiguratorteknologi tilgængelig på Eplans dataportal. Det betyder, at brugere kan glæde sig over en central informationsplatform, som dækker alt fra udvikling til salg.

Kunder kan anvende platformen til at konfigurere instrumenter i ganske få trin og afgive en bestilling alt efter behov. Endvidere er alle ønskede data, tegninger og dokumenter tilgængelige ved et enkelt klik, hvilket sikrer projektdokumentationens kvalitet og gør planlægningsprocessen mere effektiv.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik