Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Emersons mobile roadshow vil bringe de seneste væskestyrings- og
pneumatikteknologier i form af interaktive demonstrationer direkte til flere danske byer i uge 16.
  • Emersons mobile roadshow vil bringe de seneste væskestyrings- og pneumatikteknologier i form af interaktive demonstrationer direkte til flere danske byer i uge 16.

07.03.2023, 12:14

Emersons mobile roadshow i Danmark i uge 16

Årets Emerson roadshow krydser 19 europæiske lande, og heriblandt Danmark, hvor roadshowet laver stop i dagene 17. til 21. april, med særligt seneste væskestyrings- og pneumatikløsninger i fokus.


I uge 16 rammes Danmark af Emersons til dato største roadshow, der vil bringe de seneste væskestyrings- og pneumatikløsninger direkte ud til kunderne i en række byer i dagene 17. til 21. april.

Den rullende messe bringes til kunderne i 19 europæiske lande, så de kan mødes med Emersons eksperter og få inspiration samt ikke mindst svar på deres udfordringer i forbindelse med digital transformation, bæredygtighed, når det gælder Emersons løsninger til automatisering af maskiner med mere.

Under de planlagte stop kan de besøgende på dynamisk vis opleve innovationer fra Emersons ASCO-, Aventics-, TopWorx-, PACSystems- og Movicon-porteføljer.

Det vil omfatte brug af intelligente pneumatiske teknologier, overvågning af anlægsdriften i realtid, mulighed for at se hvordan intuitive PACSystems Edge computing og - kontrolsystemer drevet af Movicon.NExTTM HMI/SCADA-automatiseringssoftware giver avancerede analyser og kraftfuld visualisering, og hvordan disse skalerbare løsninger arbejder sammen for systematisk at optimere processer og fremme anlæggets bæredygtighed, produktivitet og rentabilitet, fremhæver Emerson. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik