Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Brug af E-drive Flex fra Tente er et bud til dem, der ønsker en hjælpende hånd til de tunge læs, fremhæver Lemvigh-Müller.
  • Brug af E-drive Flex fra Tente er et bud til dem, der ønsker en hjælpende hånd til de tunge læs, fremhæver Lemvigh-Müller.

08.03.2023, 15:58

E-hjul fra Tente

Lemvigh-Müller A/S har et bud til dem, der ønsker en hjælpende hånd til de tunge læs: E-hjul fra Tente.


Tunge læs, som skal skubbes med egen kropsvægt er en daglig belastning, som kan føre til alvorlige muskel- og ledsygdomme og dermed øget sygefravær

Det betyder store omkostninger for både mennesker, produktionsprocesser og i sidste ende brugernes virksomheder. Men man kan faktisk undgå det – endda uden at gå på kompromis med arbejdssikkerhed, produktivitet og fleksibilitet.

E-drive Flex er et motoriseret hjul, som er brugerens ekstra hånd til håndtering af de tunge læs.

Man starter systemet med et enkelt tryk på håndkontrollen, og man kan herefter let styre det med én hånd. Hastigheden reguleres trinløst, og når systemet ikke er i brug, løftes E-drive-drivhjulet fra gulvet, så vognen kan bruges som normalt. E-drive sikrer samtidig dæmpet og rolig kørsel og dermed mere kørekomfort.

E-drive Flex hjælper til at forbedre medarbejdernes ergonomi inden for en lang række områder lige fra intralogistik til pleje- og sundhedssektoren, påpeger Lemvigh-Müller videre. Systemet reducerer belastningen af medarbejdere, som er særligt udsatte for muskel- og knoglelidelser, og sænker således omkostningerne til tab af erhvervsevne med op til 30 procent.

Løsningerne opfylder EN 13849-standarden og er testet i laboratorium efter europæiske standarder. Systemet er stabilt ved kørsel i både sving og lige ud. Transporten er vibrationssvag takket være et ekstra blødt hjul med gode dæmpningsegenskaber.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik