Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Drevne rullebaner i fryselager. Kabelbakke med bl.a. motormoduler, sensorer og motorstyringer kan ses langs rullebanen.
  • Drevne rullebaner i fryselager. Kabelbakke med bl.a. motormoduler, sensorer og motorstyringer kan ses langs rullebanen.

17.09.2021, 12:08

Dybfrosne ASi-motormoduler

Rullebaner, der konstant kører i en temperatur på minus 20 grader Celsius stiller krav til både de mekaniske komponenter og til automationen. Bihl+Wiedemann har til et fryselager hos Ardo A/S leveret automationskomponenter, der kan klare ned til minus 30 grader.


Firmaet Ardo, der producerer og markedsfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager, frugt, bær og grønsagsbaserede retter, kan nu også prale med, at de har dybfrosne ASi-motormoduler fra Bihl+Wiedemann på deres fabrik i Orehoved på Falster.

”Her på fabrikken i Orehoved producerer vi udelukkende frosne ærter, som efter vask, størrelsessortering, blanchering og lynfrysning fyldes i ottekantede papemballager - såkaldte ”Octabiner” - der kan rumme cirka 1.000 kilogram frosne ærter. Octabinerne er anbragt på standard-paller og bliver efter fyldningen transporteret med gaffeltrucks til et fryselager, hvor de opbevares til de skal pakkes i poser og sække til detailhandelen dels under Frigodan-mærket og dels under private labels samt til ”food service”, altså restauranter, catering og øvrig industri med videre. Den årlige produktion på fabrikken i Orehoved er mellem 8.000 og 10.000 tons frosne ærter. Heraf er cirka 2/3 til det danske marked,” fortæller Ardo-fabrikschef Marianne Tønder i det aktuelle Automatik & Proces.

Læs meget mere om den spændende brug af ASi hos Ardo i den spændende artikel, der kan ses i onlineversionen ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik