Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Parker Hannifins seneste generation af displayenheder omdefinerer HMI for terrængående køretøjer, fremhæver producenten.
  • Parker Hannifins seneste generation af displayenheder omdefinerer HMI for terrængående køretøjer, fremhæver producenten.

23.04.2024, 10:56

Displayenheder omdefinerer HMI for terrængående køretøjer

Parker Hannifin har netop løftet sløret for seneste generation af displayenheder, der omdefinerer HMI for terrængående køretøjer, med udvidelsen af producentens IQAN-MD5-sortiment.


Human-Machine Interface-landskabet, HMI, står foran markante forandringer med Parker Hannifins aktuelle udvidelse af producentens IQAN-MD5-sortiment.

Med fuldt programmerbare displayenheder med grafik, diagnosticering og CAN-gateway-funktioner fås IQAN-MD5-serien nu i størrelserne 5 og 8 tommer og vil snart også omfatte 10,1 og 12,3 tommer i et bredt format. Det udvidede udvalg af dimensioner for disse displayenheder er frembragt for at imødekomme en række forskellige anvendelsesområder, især inden for styresystemer til terrængående køretøjer og mobile maskiner. De vejrbestandige displays i IQAN-MD5-serien sikrer pålidelig ydelse i udendørs miljøer og under krævende mekaniske forhold, fremhæver Parker Hannifin.

De vigtigste fremskridt med udvidelsen af IQAN-MD5-serien er en 300 procent stigning i platformsydelsen med fire core-processorer og hurtigere DRAM, forbedret grafikydeevne og understøttelse af Parkers IQANdesign-økosystem (7.02) til applikationsudvikling. Dertil kommer et skalerbart design med avancerede grafiske displays – alt sammen til en lavere pris i forhold til de tidligere IQAN HMI-platforme.

IQAN-MD5-displayenes robuste, mekaniske design, der er udformet uden bevægelige dele og med komplet forsegling, sikrer holdbarhed i udfordrende miljøer. Displayglas med optisk binding forbedrer læsbarheden, eliminerer lysbrydning og forhindrer kondens, hvilket giver en klar og pålidelig grænseflade. 

Den seneste generation af IQAN-MD5-displayenheder, der er udviklet med æstetik i fokus, kan integreres problemfrit i moderne kabinedesigns. Touchscreen-grænsefladen forbedrer sammen med IP-kamerasupport brugeroplevelsen yderligere og eliminerer behovet for separate kameraskærme. Fleksible monteringsmuligheder giver forskellige muligheder for enten integreret planmontering eller selvstændig konfiguration, der er kompatibel med RAM-monteringskomponenter. Displayene understøtter både liggende og stående retning med henblik på nem integration i forskellige HMI- eller mekaniske opsætninger.

Parkers IQAN-software er brugervenlig og effektiv og henvender sig til begyndere såvel som eksperter inden for HMI- og maskinstyringsdesign. Dette udvidede sortiment af displays forenkler designprocessen, gør den hurtigere, mere effektiv og tilgængelig for brugere på alle niveauer, fremhæver Parker Hannifin.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik