Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Aftrædende direktør Niels Rahbek (t.v.) flankerer koncerndirektør Claus Anker Christensen, og den kommende direktør, den hidtidige fabrikschef Esben Kristensen (t.h.).
  • Aftrædende direktør Niels Rahbek (t.v.) flankerer koncerndirektør Claus Anker Christensen, og den kommende direktør, den hidtidige fabrikschef Esben Kristensen (t.h.).

27.03.2024, 16:52

Direktørskifte i Hydraflex

58-årige Niels Rahbek overdrager 1. maj stafetten som administrerende direktør til 39-årige Esben Kristensen, der fremadrettet skal stå i spidsen for for cylinderproducenten Hydraflex A/S i Viborg.


Allerede ved sin tiltræden for godt 19 år siden som administrerende direktør for Hydraflex gjorde Niels Rahbek det klart, at han ikke ville være i stillingen til pensionsalderen. Og tiden er nu inden for den 58-årige til at skifte til bestyrelsesposter i selskabet og i Anker A/S, der begge er selskaber i den Viborg-baserede AC Group-koncern. Så 1. maj fratræder han.

"Vi er gået fra at være et lille maskinværksted til at blive en professionel produktionsvirksomhed, og står lige nu et godt sted med god vækst indenfor segmentet til marinecylindre i det skandinaviske marked," konstaterer Niels Rahbek.

Han har selv fundet frem til afløseren, den knap 20 år yngre  Esben Kristensen, som han hentede ind i Hydraflex tilbage i 2013 som udviklingsingeniør, ligesom han har været kvalitetschef, inden han i 2019 blev fabrikschef, og sideløbende har han i de seneste to år gennemført en MBA-uddannelse på Aalborg Universitet med flotte resultater, understreger Niels Rahbek, og Esben Kristensen supplererer: 

“Mine hidtidige 11 år på Hydraflex har budt på en enorm faglig og personlig udvikling, og mit tætte parløb med Niels som chef, ven og mentor har givet mig de bedste kort på hånden til at videreføre Hydraflex som en stærk og professionel cylinderproducent og som en af Midtjyllands mest attraktive arbejdspladser”.

Hydraflex inviterer til en reception fredag den 3. maj klokken 13 på virksomheden, hvor man vil  fejre både Niels Rahbeks bidrag og Esben Kristensens begyndelse som topchef i virksomheden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik