Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
På programmet er oplæg omkring AI, Machine Learning og case-præsentationer fra blandt andet Novo Nordisk.
  • På programmet er oplæg omkring AI, Machine Learning og case-præsentationer fra blandt andet Novo Nordisk.

31.03.2020, 14:14

DIRA-webinar om AI

Den 21. april holder Dansk Robot Netværk, DIRA, et webinar om kunstig intelligens, AI, Machine Learning og case-præsentationer. Blandt andre vil Peter Skovhus fra Novo Nordisk fortælle om aktuelt etablerede testfaciliteter.


Med et aktuelt webinar ønsker DIRA at inspirere intereserede branchefolk i, hvordan AI kan implementeres til at løse udfordringer produktionsvirksomheder står over for.

På oplægsholderlisten er blandt andre Andreas Liebl, der betegnes som en af Europas førende AI-eksperter, og som vil gå i dybden om netop kunstig intelligens.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

På casesiden vil Novo Nordisk og Teknologisk Institut fremlægger konkrete cases, der belyser forskellige tilgange til at kombinere AI og Machine Learning ML med produktionsdata.

Novo Nordisk ved Peter Skovhus eksempelvis præsentere, hvordan virksomheden har etableret et AI-orienteret Startup-miljø, der gennem adgang til testfaciliteter hos Novo Nordisk forsøger at skabe fælles værditilvækst – altså både for de involverede Startups og for Novo Nordisk.

Derefter præsenterer faglig leder hos Teknologisk Institut Rasmus Hasle, et praktisk eksempel på, hvordan industrien i dag kan anvende Machine Learning til automatisk at identificere uforudsete fejl af forskellige arter i eksisterende produktionen.

Arrangementet er åbent for alle, men DIRA-medlemmer har fortrinsret ved fuld bookning. Se mere om eventet ved at klikke her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik
 
-->