Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Beslutningstagere, forskere og undervisere fra industri og uddannelsesverdenen mødes 25. og 26. oktober i København til Digital Tech Topmøde 2022.
  • Beslutningstagere, forskere og undervisere fra industri og uddannelsesverdenen mødes 25. og 26. oktober i København til Digital Tech Topmøde 2022.

03.10.2022, 07:28

Digital Tech Topmøde i København

Dels en konference, dels en udstilling og dels et netværksarrangement, samler forskere, undervisere og industri om Digital Tech Topmøde 2022 i København.


Den 25. og 26. oktober deltager forskere og undervisere på IT-Universitetet på Digital Tech Topmøde 2022, der samtidig er nordens førende forskningsbaserede tech-mødested, og er henlagt til Bella Center i København.

Digital Tech Topmøde 2022 er dels konference, dels udstilling og dels netværksarrangement med en bred vifte af Keynote Speakers, sessions, debatter og events, hvor forskning og industri kan gå sammen.

Der ventes over 5.000 beslutningstagere, ingeniører, forskere og studerende fra virksomhederne, Startups, investorer samt politikere med mere til mødet, hvor de kan diskutere og dele "hvad, hvornår, hvordan og hvorfor" af de digitale teknologier og transformationer.

Dette års hovedtema for Digital Tech Topmøde er "Building European Tech Resilience", der stiller skarpt på teknologiens muligheder for at løse de store samfundsmæssige udfordringer, man står over for i Europa i dag, såsom klimaændringer, sundhedspleje og sygdomsforebyggelse, produktion, sikkerhed med mere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik