Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
For at markere en højere grad af digitalisering har Siemens PLM skiftet navn til Siemens Digital Industries Software, og samtidig frigivet Xcelerator.
  • For at markere en højere grad af digitalisering har Siemens PLM skiftet navn til Siemens Digital Industries Software, og samtidig frigivet Xcelerator.

11.10.2019, 07:18

Digital i stedet for PLM

Siemens PLM Software har skiftet navn, og er blevet til Siemens Digital Industries Software, for at understrege evolutionen væk fra livscyklus, PLM, over mod digitalisering af software i produktion og administration.


Et navneskifte kan være bestemt af tiden. Når Siemens PLM Software vælger at skifte til Siemens Digital Industries Software, så gælder det imidlertid mere om at man forsøger at italesætte den nære fremtid, og holde fast i kendte elementer samtidig med at man omfavner den teknologiske udvikling med mere Industrie 4.0, IoT, Industrial IoT og øvrig digitalisering.

Sideløbende med navneændringen introduceres også Xcelerator, der er et fuldt integreret softwaresystem, hvor man kan anvende dele, eller det hele, og således gå fra idéudvikling, forsøges- og tests, simuleringer og egentlig produkt- og produktionsudvikling over produktets forskellige forretningsgange i ét.

Samtidig kan Xcelerator også omfatte kombinationer med andre Siemens-platforme såsom Mendix og MindSphere, påpeges det fra Siemens Digital Industries Software.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik