Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Stefan Sønnichsen (t,v,) og Kim Koertsen, DanRobotics, ser et stort marked inden for svejserobotter i Tyskland.
  • Stefan Sønnichsen (t,v,) og Kim Koertsen, DanRobotics, ser et stort marked inden for svejserobotter i Tyskland.

17.06.2021, 11:34

DanRobotics etablerer tysk datterselskab

DanRobotics meddeler, at virksomheden har etableret et datterskab i Tyskland med det klare mål at vokse yderligere. Udvikling og produktion fastholdes i Danmark.


Den fynske robotvirksomhed DanRobotics har etableret datterselskabet DanRobotics GmbH, og åbnet et salgskontor med tilhørende showroom og værksted i tyske Neumünster.

Indledningsvis kommer virksomheden til at koncentrere sig om salg af svejserobotter i Tyskland, hvor der i øjeblikket arbejdes intenst på at løfte den generelt lave grad af automatisering i specielt de små og mellemstore industrivirksomheder.

”Vi forventerat fordoble omsætningen indenforrobotsvejsning i løbet af de næstefem år.Det er et ambitiøst mål, men vi mener også, at det er realistisk,” udtaler en optimistisk CEO og ejer Kim Koertsen.

I spidsen for det tyske datterselskab står Stefan Sønnichsen, som har indgående kendskab til DanRobotics og virksomhedens produkter, da han tidligere har arbejdet ti år i virksomheden. Desuden har han i en årrække arbejdet i en tysk virksomhed, der sælger svejseprodukter, så han har bådebranchekendskab og grundigt indblik i tysk sprog, kultur og erhvervsliv. 

Stefan Sønnichsen og hans team er i gang med at etablere partnersamarbejder med virksomheder, som allerede har en fast kundekreds med salg af supplerende produkter og serviceydelser, i de største tyske industriområder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik