Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Danish Crown har valgt Norgren som pneumatikleverandør, og dermed tituleringen: Foretrukken leverandør, fremhæver Norgren.
  • Danish Crown har valgt Norgren som pneumatikleverandør, og dermed tituleringen: Foretrukken leverandør, fremhæver Norgren.

03.05.2021, 13:18

Danish Crown gør Norgren til foretrukken leverandør

I Danish Crowns søgning efter en foretrukken leverandør til pneumatik blev Norgren overvejet som en del af den formelle udbudsproces, ikke mindst grundet produktsortimentet inden for føde- og drikkevareindustrierne med produkter, der kan modstå et hårdt miljø og nedvaskning i produktionen, fremhæves det.


Under en udbudsproces i 2019 afklarede Danish Crown den kommercielle situation på det pneumatiske marked i Danmark og Europa. Herefter har virksomheden valgt at gå videre med Norgren og tildelt producenten status som foretrukken leverandør.

"Danish Crown havde mange krav. Eksempelvis krav til overflader, der er lette at rengøre, lang levetid i barske miljøer, nem installation og én-til-én udskiftningssikkerhed ved opdatering af produkter, høj leveringskapacitet, høj grad af produktopdateringer med den nyeste standard inden for føde- og drikkevareindustrierne og alle internationale standardgodkendelser,” siger Norgrens Key Account Manager Lars Østergaard.

Danish Crown havde også krav til webbaseret ordreafgivelse, da Danish Crown introducerer et effektivt ordrebehandlingssystem, Jaggaer, der vil blive integreret på alle Danish Crowns forretningsenheder i løbet af de næste par år. 

I fremtiden vil alle ordrer gå gennem dette system, der fungerer på samme måde som online shopping. Når der skal bestilles pneumatik, skal klikkes på appen 'Pneumatik', og Norgrens katalog med mere end 3.500 varenumre åbnes for brugeren, som simpelt tilføjer de ønskede produkter i indkøbskurven. Efter valget klikkes på 'Order' knappen og en ordre er på vej til Norgren for hurtig levering til Danish Crown.

”Med det meget tætte samarbejde og nye værktøjer forventes en effektiv og struktureret hverdag på pneumatikfronten samt en økonomisk fordel for både Danish Crown og Norgren,” udtaler  Director Procurement CapEx Adrian Fisher, MRO Spare Parts & Services, Danish Crown.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik