Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Leuzes seneste sensorer henvender sig til producenter af conveyorsystemer.
  • Leuzes seneste sensorer henvender sig til producenter af conveyorsystemer.

24.06.2021, 16:08

Conveyor-sensorsystem er klar til brug

Leuze lancerer et innovativt monteringsbeslag til deres 25C-sensorer, som sparer både tid og penge for producenter af conveyorsystemer, fremhæver producenten.


Et specielt monteringsbeslag til sensorer i 25C-serien er aktuelt lanceret i Leuzes program, og er  beregnet til detektering af paller. Sensoren og beslaget er designet til sikker registrering af paller og leveres som et samlet sæt med mulighed for enkel formontering på conveyorsystemet hos producenten, hvilket ellers traditionelt udføres på stedet under fasen med montering og idriftsætning af systemet.

De innovative monteringsbeslag er specifikt designet til at passe til sensorer i 25C-serien. Det betyder, at producenten af conveyorsystemet kan montere sættet med sensor og beslag inde i conveyoren og således beskytte det mod eventuelle skader.

Beslagets indbyggede skrå front afhjælper snavs med videre i at blive liggende, når det falder ned. Derved kræves mindre rengøring og vedligehold end ved systemer, hvor der anvendes standard fotoceller. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik