Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
R-21 i Odense Congress Center holdes som et Clean & Safe-event.
  • R-21 i Odense Congress Center holdes som et Clean & Safe-event.

20.10.2020, 15:26

Clean & Safe R-21-messe

De kommende messebegivenheder i Odense holdes som Clean & Safe-events, der sikrer en tryg og sikker oplevelse for såvel udstillere som besøgende. Det gælder også R-21, som holdes 3. til 5. marts 2021.


Sikkerhed, afstand og hygiejne bliver gennemgående for R-21-messen, der holdes 3. til 5. marts 2021.

Odense Congress Center har nemlig udviklet konceptet ”Clean & Safe”, der sikrer, at messer og andre arrangementer fortsat kan afvikles med mange deltagere og under helt trygge forhold, fortæller messecentrets Business Unit Manager for R-21, Katarina Fruerlund Deylami:

"Sikkerheden for vores gæster, udstillere og medarbejder er en absolut førsteprioritet. Og med det nye koncept garanterer Odense Congress Center, at vi til hver en tid kan overholde regeringens retningslinjer, siger Katarina Fruerlund Deylami.

Ud over de senest opdaterede retningslinjer består ”Clean & Safe” af en række konkrete og specifikke tiltag, der løfter forholdsreglerne mod Covid-19 til næste niveau. Messeområdet vil blandt andet blive indrettet på en anderledes måde, så R-21 kan præsentere sikre forhold.

"Vi kommer blandt andet til at have et stort antal separate ind- og udgange, bredere gangarealer i haller og sale samt dedikeret personale, der står klar til at hjælpe gæsterne med at holde afstand og god hygiejne," siger Katarina Fruerlund Deylami.

Det er vigtigt for hende at understrege, at en tryg messe er et fælles ansvar:

"En stor del af succesen bag en sikker messe er også en kæmpe indsats fra udstillere og gæster. Derfor indeholder ”Clean & Safe” også særlige guides og retningslinjer til gæster og udstillere, som de skal følge, når de besøger messen. Vi kan skabe rammerne på OCC, men vi har alle et fælles ansvar for hinandens sikkerhed".

Katarina Fruerlund Deylami er dog slet ikke i tvivl om, at udstillerne på R-21 vil gøre deres ypperste for at sikre en tryg messe. Det bliver en anderledes messe end den, der lå på tegnebrættet for bare et år siden, men udstillernes engagement har heldigvis ikke forandret sig:

"Vi er selvfølgelig midt i en spøjs tid, så det ville være underligt, hvis vi ikke kunne mærke det igennem planlægningen af messen. Men heldigvis mærker vi en god opbakning fra hele branchen. Standsalget går rigtig godt, og vi får flere udstillere for hver dag, der går," siger Katarina Fruerlund Deylami.

Messens konferenceprogram er også begyndt at tage form, og her er der flere spændende oplægsholdere på programmet, heraf også nogle store navne samt virtuelle oplæg med nogle udenlandske oplægsholdere, der ikke kan være fysisk til stede på messen på grund af Covid-19, fortæller Katarina Fruerlund Deylami.

Planlægningen af R-21 går i den helt rigtige retning på trods af COVID-19, og indtil videre har teamet bag messen kunne arrangere sig ud af de bump, de har ramt på vejen. Alligevel er der ét sted, hvor de stadig kæmper med at få det helt rigtige budskab ud. Med regeringens skiftende udmeldinger omkring forsamlingsforbud er der hos flere udstillere og gæster opstået tvivl om, de overhovedet må deltage på en messe:

"Det kan være svært at finde rundt i alle de restriktioner, forbud og anbefalinger, der næsten ændrer sig fra dag til dag for tiden. Derfor har vi oplevet, at flere ikke tror, de kan komme på messe," siger Katarina Fruerlund Deylami, og fortsætter

"Men, du må gerne tage på messe. Det er helt trygt og sikkert – og så er det faktisk tilladt. Der er ikke forsamlingsforbud for messer, og det er der mange, der ikke er klar over".

Messeaktiviteter følger nemlig retningslinjerne for indkøbscentre, og et besøg på en messe kan derfor sammenlignes med, når kunder går rundt og shopper i flere forskellige butikker i et storcenter.

Det er hermed antallet af kvadratmeter, der er afgørende for, hvor mange gæster, der må lukkes ind på en messe. Og som et af landets største messecentre har Odense Congress Center en stor fordel med sine 20.000 kvadratmeter samlet under ét tag.

"Størrelsen på hallerne og salene på Odense Congress Center er et kæmpe plus for robotmessen. Det betyder, at vi kan sikre god afstand og optimale forhold uden, at det får en negativ indflydelse på messeoplevelsen," siger Katarina Fruerlund Deylami, og fortsætter:

"Selv om vi glæder os til at samle den nordiske robotbranche for første gang til R-21, så skal vi stadig huske på, at vi skal passe på hinanden og holde afstand. Det kommer ”Clean & Safe” til at hjælpe os med, så det betyder, at vi ser frem til en rigtig god – og tryg messeoplevelse".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik
 
-->