Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Anybus Wireless Bolt CAN er CAN-kommunikation via Wi-Fi eller Bluetooth, fremhæver HMS.
  • Anybus Wireless Bolt CAN er CAN-kommunikation via Wi-Fi eller Bluetooth, fremhæver HMS.

30.06.2021, 15:28

CAN-kommunikation via Wi-Fi eller Bluetooth

HMS Networks meddeler, at man aktuelt lancerer Anybus Wireless Bolt CAN, der omfatter CAN-baseret kommunikation til det bestående udstyr.


HMS'  Anybus Wireless Bolt til CAN gør det  nu muligt for CAN-baseret, tungt maskineri og funktioner at overføre CAN-data via et robust, trådløst link. 

Trådløs kommunikation etableres enten over en hurtig Wi-Fi forbindelse eller et pålideligt Bluetooth link. CAN data overføres via et TCP/ip link, der sætter andre standard Wi-Fi infrastrukturer i stand til også at koble sig op til det trådløse link, hvis det ønskes.

En typisk anvendelse er trådløs adgang til CAN data fra et industrielt køretøj, som for eksempel en transporttruck til bulkmateriale. Eksempelvis kan der, med Anybus Wireless Bolt CAN, kommunikeres CAN-data til en håndholdt tablet, der giver operatøren fuld kontrol og overblik med den pågående lasteproces af bulkmateriale.

Anybus Wireless Bolt CAN er helt transparent når det drejer sig om at transportere CAN data, hvilket betyder at den kan arbejde sammen med enhver CAN-baseret protokol, inklusive CANopen. Det åbner mulighed for at danne mobile automatiserings 'øer' i enhver fremstillingsproces - Anybus Wireless Bolt CAN er trådløs overgang til CANopen-linien.

Ud over den seneste Anybus Wireless Bolt CAN omfatter Wireless Bolt-produktfamilien også andre udgaver, der kan kobles op til det bestående udstyr ved brug af serielle og industrielle Ethernet forbindelser. På den trådløse side af Wireless Bolt blev Wi-Fi og Bluetooth mulighederne fornylig udvidet med en udgave, der understøtter de nye LTE standarder NB-IoT og CAT-M1, der sigter på IoT-anvendelser.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik