Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Grønbech slår et slag for KSB's seneste butterflyventil.
  • Grønbech slår et slag for KSB's seneste butterflyventil.

05.12.2023, 11:18

Butterflyventil med dobbelt funktion

Grønbech A/S meddeler, at man fra KSB nu lancerer en on/off butterflyventil med dobbelt funktion.


KSB-Gruppen, som i Danmark repræsenteres af Grønbech & Sønner A/S, har lanceret en on/off butterflyventil, som også fungerer som kontraventil. Den fremstilles i nominelle størrelser fra DN 500 til DN 1400 for trykklasser PN6 til PN40.

Under normal drift virker ventiler fra Dualis-serien som elektro-hydraulisk drevne butterflyventiler. De åbner og lukker som almindelige butterflyventiler med en kategori A tæthed i henhold til Iso 5208/EN 12266-1.

I tilfælde af fejl vil et lod, der sidder på løftearmen, lukke ventilen med en forudindstillet hastighed. Dette beskytter pumper, vandturbiner og rørledninger mod voldsomme tryk og forhindrer uønsket tilbageløb af mediet.

Ventilen med blød tætning er beregnet til applikationer i vandtransport, vandforsyning, afsaltning af havvand, vandkraft og industriel køling.

Aktuatoren er en kompakt enhed, som indeholder alle elektro-hydrauliske komponenter. Således er der nem adgang til alle vigtige komponenter og det er lettere at adskille og samle aktuatoren. Ventilen skal tilsluttes trefaset 400 Volt/50 Hertz strømforsyning som standard. Åbne- og lukketider kan indstilles præcist til systemets krav.

Dualis er designet i moduler for at kunne imødekomme kundespecifikke ønsker, som eksempelvis specielle kontrolsystemer, forskelligt elektrisk måleudstyr, sensorer eller kontrolenheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik