Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Så snart der er klarhed over den aktuelle situation, vil bestyrelsen melde nærmere ud om årets generalforsamling, fastslår BITVA-formand Allan Nelbom, der til daglig er Division Manager ved Hans Buch A/S.
  • Så snart der er klarhed over den aktuelle situation, vil bestyrelsen melde nærmere ud om årets generalforsamling, fastslår BITVA-formand Allan Nelbom, der til daglig er Division Manager ved Hans Buch A/S.

BITVA-generalforsamling udskydes

Medlemmerne af Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, har netop fået meddelelse om, at årets ordinære generalforsamling, der var planlagt til 26. marts i Middelfart, er udskudt på ubestemt tid.


Indkaldelsen til ordinær generalforsamling i BITVA, der skulle afvikles 26. marts i Middelfart, og de samtidige medlemsaktiviteter på dagen, er aflyst.

Brancheforenigens bestyrelse vil snarest muligt melde ud om, hvordan generalforsamlingen i stedet vil blive afviklet, men allerede tilmeldte skal altså ikke afsted den 26. marts.

Det samme gælder naturligt også for tilmeldte til dagens øvrige program, der blandt andet omfattede muligheden for at deltage i et spændende formøde, med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, og oplægget ”Befrielsens øjeblik”. Tilsvarende gælder det at overrækkelsen af BITVA Elevprisen, og efterfølgende middag er aflyst, understreger BITVA.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik