Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
De mange falgige aktiviteter supplerede messens mere end 180 udstillere i de fire udsolgte haller i Odense. Og særligt på andendagen kom man tæt på hinanden i Odense på VVS '23.
  • De mange falgige aktiviteter supplerede messens mere end 180 udstillere i de fire udsolgte haller i Odense. Og særligt på andendagen kom man tæt på hinanden i Odense på VVS '23.

26.05.2023, 15:34

Besøgsrekord på VVS '23

Med 9.570 fagfolk inden for dørene over de tre dage slog VVS '23 den hidtidige besøgsrekord. Faktisk var anden dag også den med højest antal af besøgende på én dag på den i øvrigt helt udsolgte VVS-messe i Odense.


De besøgende på VVS ' 23, der indledtes onsdag, og lukkede fredag den 27. maj klokken 15, var fuldstændig booket med flere end 180 udstillere, og allerede i marts kunne de to arrangører da også melde ud, at den populære messe var udsolgt. Udstillerne havde også gjort meget ud af standene i de fire haller, hvor man i år så, at mange af standene var større end nogensinde, fortæller messe- og eventchef Morten Ihlow, Odense Congress Center:

"Vi kan ikke andet end at være meget glade for og tilfredse med årets messe. Udstillerne har virkelig gjort meget ud af det, og det er blevet honoreret af de besøgende, hvor vi i år har slået besøgsrekord. Som arrangør kan vi skabe rammerne, men det er udstillerne, som skaber messen og det må man sige, at de har gjort til VVS ’23," siger Morten Ihlow oven på de tre velbesøgte dage, hvor i alt 9.570 besøgende blev registreret på messen.

Medarrangør og  direktør i VELTEK Per Rømer Kofod er enig, og roser også årets udstillere, som er lykkedes med at tiltrække besøgende af høj kvalitet:

"Det har været tydeligt, at udstillerne har lagt meget arbejde og stor omtanke i deres stande. Samtidig glæder jeg mig over, at fagligheden har været i højsæde på årets VVS-messen. Jeg tror også, at det er derfor, at vi har kunnet tiltrække de rigtige besøgende. Derfor kan jeg kun sige, at VVS-messen er tilbage på det niveau, som messen altid har været kendt for og med en besøgsrekord, vi kun kan være stolte af," siger Per Rømer Kofod.

Andendagen på årets VVS-messe er en dag, som både udstillere og arrangørerne vil huske. Her havde VVS-messen hele 4.136 besøgende forbi messen i Odense, hvilket cementerede, at VVS-messen er Skandinaviens største VVS-messe.

I løbet af de tre dage oplevede arrangørerne stor interesse blandt udstillere for at sikre sig en stand til den kommende VVS-messe i 2025. Derfor er der allerede flere forhåndstilmeldinger til næste messe, som bliver d. 21. til 23. maj 2025, og ligeledes i Odense Congress Center.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik