Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Der er stor interesse for energivenlige ventilationsslanger fra BG Burcharth, meddeler firmaet.
  • Der er stor interesse for energivenlige ventilationsslanger fra BG Burcharth, meddeler firmaet.

13.11.2019, 14:03

Behov for energivenlig ventilation

BG Burcharth mærker et stort markedsbehov for mere rådgivning på området for energivenlig ventilation, og har nu fordoblet medarbejderstaben i firmaets ventilationsafdeling. Det er på tide, at projekterende og udførende landet over får tilbudt skræddersyede, energieffektive løsninger, der lever op til BR18, fremhæver firmaet.


Danmark har en stor ventilationsindustri, der årligt omsætter for mellem 1,5 og 2 milliarder kroner. Samtidig stiller Bygningsreglementet stadigt mere skærpede krav til, at ventilationssystemerne kører med et minimalt energiforbrug, fortæller salgschef Jan Staack, BG Burcharth:

"Her oplever vi et stort behov i markedet fra projekterende og udførende for mere rådgivning på området. Forespørgslerne kommer fra mange forskellige kanter, og vi løser derfor både opgaver for ventilationsfirmaer, store entreprenørvirksomheder, tømrermestre og andre kundetyper," fortæller Jan Staack.

Virksomheden har derfor oprustet sin ventilationsforretning, og tilbyder rådgivning om og levering af skræddersyede, energieffektive løsninger, der overholder bestemmelserne iBR18. Én af kunderne i virksomhedens fold er Elfirmaet Damgaard, der blandt andet installerer ventilationsanlæg hos nogle af Danmarks store typehusfirmaer:

"Vi bruger BG Burcharth til levering af løsninger til de energivenlige ventilationsanlæg, som vi installerer hos vores kunder. Ud over at deres produkter lever op til bygningsreglementets krav, sætter vi pris på, at de bliver leveret dagen efter, vi bestiller dem. Også selv om vi oftest skal bruge store paller. Vi skal nemlig typisk bruge ventilationsanlæg til opførelse af 10 til 15 huse cirka hver 14. dag," fortæller direktør Morten Damgaard Nielsen, Elfirmaet Damgaard.

"Vi mener ikke, at de udførende og projekterende hidtil har kunnet få både ventilationsprodukter og -rådgivning som et samlet koncept. Det vil vi lave om på med vores satsning, hvor vi vil gøre det så nemt for vores kunder som overhovedet muligt. Det eneste, kunden skal gøre, er nemlig at sende os tegningerne over et byggeprojekt – uanset dettes art og størrelse," forklarer Jan Staack.

Ud fra tegningerne beregner BG Burcharth så omkostningsfrit både typen, antallet og placeringerne af ventilationsanlæg, der bør installeres, så de bruger mindst mulig energi, lever op til lovkravene og ikke bliver for pristunge:

"Vi tilbyder altså et samlet, forkromet og skræddersyet forslag til den mest optimale ventilationsløsning. Det gælder, uanset om der er tale om en privat bolig med behov for et enkelt ventilationsanlægeller et sygehus, der skal bruge 38 strategisk placerede anlæg. Vi mener, at det er vigtigt at kunne tilbyde dette samlede koncept, da det er med til at sikre, at alle typer byggerier kan blive forsynet med den mest energieffektive ventilationsløsning," fastslår Jan Staack.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik