Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
PF3A er en alsidig flowmåler fra japanske SMC, der giver brugeren overblikket over luftforbruget, fremhæver producenten.
  • PF3A er en alsidig flowmåler fra japanske SMC, der giver brugeren overblikket over luftforbruget, fremhæver producenten.

15.06.2020, 14:46

Alsidig luftflowmåler

Med PF3A flowmåleren tilbyder SMC en intelligent løsning til monitorering af luftforbrug, fremhæver SMC Danmark.


Sans for detaljen er noget der optager japanske SMC, og med lanceringen af PF3A har producenten opnået at reducere tryktabet med op til 75 procent i forhold til tidligere versioner. Herudover tilbydes PF3A med drejbart 3-farvet display så lokal udlæsning af informationer er muligt.

PF3A serien fremhæves derfor til måling af luftforbrug på hovedlinjen fra kompressoren, men også på den enkelte maskine, da der tilbydes flowområder fra 30 til 12.000 liter/minuttet.

Trykluft er dyrt at producere, hvilket gør det vigtigt at holde et øje med om ens forbrug måske er stigende grundet utætheder eller uhensigtsmæssig brug af trykluft i produktionen, påpeger det danske salgsselskab videre.

Flowmåleren PF3A tilbydes både med digitale- og analoge udgangssignaler. Displayet på PF3A kan indstilles således, at hvis flowet overstiger en forudindstillet værdi, vil tallene skifte farve til rød, så maskinoperatøren bliver gjort opmærksom på, at luftforbruget er højere end planlagt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik