Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Finalen i Ignite Finals, der var udformet som et 'løvens hule-koncept', blev afviklet under skærpede restriktioner som følge af corona-pandemien, og alle tilskuere og eksterne samarbejdspartnere var henvist til at følge dagen via en live-transmission på LinkedIn. Billedet (DTU): Vinderne fra Tempty Food.
  • Finalen i Ignite Finals, der var udformet som et 'løvens hule-koncept', blev afviklet under skærpede restriktioner som følge af corona-pandemien, og alle tilskuere og eksterne samarbejdspartnere var henvist til at følge dagen via en live-transmission på LinkedIn. Billedet (DTU): Vinderne fra Tempty Food.

11.05.2021, 13:12

Accelaratorprogram fejrede forårets bedste start-ups

DTU-studerende og -forskeres iværksætterånd er ikke sat ud af kraft trods Corona-lockdown og Zoom-undervisning. Det understregede universitetet i forbindelse med DTU-accelaratorprogrammets fejring af forårets bedste startup-projekter.


Den 6. maj var der finale i DTU Skylabs acceleratorprogram, Skylab Ignite, hvor tidlige startup-projekter fik donationer på 50.000 kr. fra Christian Nielsens Fond.

Tempty Foods vandt her førsteprisen på 25.000 kroner for deres udvikling af bæredygtige, ikke-animalske fødevarer baseret på mycelium, der udgør et velsmagende og proteinrigt alternativ til kød.

Årets 'runner-up' og vinder de medfølgende 15.000 kroner gik til projektet Reform Climbing for udviklingen af miljøvenlige og konkurrencedygtige klatregreb baseret på 3D-print af genanvendeligt plast.

Og ifølge teamet bag Reform Climbing i form af Thomas Kjær og Nicholas Tomkins, så har de ramt et hul i markedet, der validerer deres produkt for alvor.

Endelig løb Relevo Technology med prisen som publikumsfavorit med 113 ud af 260 stemmer for deres udvikling af et apparat, der kan lindre migræne ved hjælp af kuldepåvirkning.

Forårets aller startup-projekter var Nordhelm, DivERS, RelevoTechnology, Tempty Foods, Denwa, Reform Climbing, High Precision Systems og DiaSense.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik