Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
ABB er nummer 36 i vurderingen til World’s Most Attractive Employers 2021.
  • ABB er nummer 36 i vurderingen til World’s Most Attractive Employers 2021.

11.10.2021, 10:00

ABB er foretrukken arbejdsgiver blandt ingeniørstuderende

En af de virksomheder, der tiltrækker den største andel af innovative og entreprenante studerende i Universums rapport, World’s Most Attractive Employers 2021, er ABB-koncernen.


ABB meddeler, at koncernen aktuelt er gået frem i forbindelse med kåringen til  World’s Most Attractive Employers 2021, hvilket vil sige, den virksomhed, der tiltrækker den største andel af innovative og entreprenante studerende.

ABB er her blev rangordnet blandt udvalgte ingeniørstuderende, som leder efter en arbejdsgiver, der støtter innovation, samarbejde og entreprenørskab. ABB er igen blevet anerkendt som en af verdens mest attraktive arbejdsgivere for ingeniørstuderende, forbedret sammenlignet med 2020, og er nu placeret som nummer 36

Universums årlige, globale studenterundersøgelse involverer flere hundrede tusinde studerende verden over. Blandt de ingeniørstuderende, som anførte ABB blandt deres ideelle arbejdsgivere, har vi i år tiltrukket den største andel af »banebrydere«. Denne aktuelt identificerede kategori af studerende indenfor Universums data, inkluderer dem, der udtrykker den stærkeste præference for at arbejde i et dynamisk team med et stærkt fokus på innovation, samarbejde og entreprenørskab. Disse unge talenter er også fokuserede på at tage de nyeste teknologier til sig for at kunne skabe nye og spændende produkter og lede udviklingen i deres foretrukne felter.

ABB er igen også blevet anerkendt for at være en af verdens mest attraktive arbejdsgivere for ingeniørstuderende. Virksomheden forbedrer resultatet fra 2020 og placeres altså nu som nummer 36 på top 71-listen over de studerendes valg af globale arbejdsgivere, fremhæver ABB.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik