Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
AAU Innovate Science & Innovation Hub er AAU's seneste tilbygning og et udstillingsvindue for innovation, talent- og virksomhedsudvikling og tværvidenskabelig forskning, fremhæves det. (Foto: William Brændstrup)
  • AAU Innovate Science & Innovation Hub er AAU's seneste tilbygning og et udstillingsvindue for innovation, talent- og virksomhedsudvikling og tværvidenskabelig forskning, fremhæves det. (Foto: William Brændstrup)

03.10.2022, 14:02

AAU iværksætter- og innovationsmiljø er nu åbnet

Mandag er dørene slået op til AAU Innovate. Forskere og studerende fra Aalborg Universitet, AAU, får sammen med erhvervslivet her innovative rammer til at arbejde med idéer og opfindelser, der kan bidrage til at løse samfundets udfordringer.


Med åbningen af AAU Innovate Science & Innovation Hub, som råder AAU nu med sin seneste flotte tilbygning over et udstillingsvindue for innovation, talent- og virksomhedsudvikling og tværvidenskabelig forskning. Her skal studerende, forskere og virksomheder i de smukke rammer skabe unikke miljøer for udvikling af idéer, opfindelser og løsninger til gavn for mennesker og samfund. AAU Innovate er blevet til virkelig med donation fra A.P. Møller & Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Donationen på 105 millioner kroner har muliggjort en bygning, som markerer sig arkitektonisk i universitetsbyen.

"Ambitionen med AAU Innovate er, at vi med hjælp fra en nytænkende arkitektur kan facilitere et åbent og innovativt miljø, hvor idéer udvikles og entreprenante løsningerne på samfundets store udfordringer defineres. Med Innovate har AAU fået et hus, hvor vi kan invitere verden indenfor for i samarbejde med den at finde innovative løsninger," siger AAU-rektor Per Michael Johansen.

Aalborg Universitet lejer sig ind i AAU Innovate, mens Bygningsstyrelsen er bygherre og ejer af bygningen AAU Innovate. Bygningsstyrelsens direktør Rasmus Brandt Lassen glæder sig over åbningen og det gode samarbejdet der har været omkring byggeriet og realiseringen af AAU Innovate.

Ud over at AAU Innovate skaber inspirerende og innovative rammer for studerende, forskere og virksomheder, så er bygningen også et nyt kreativt pust til bydelen i Aalborg Øst. AAU Innovate huser nemlig caféen Foodhub, der har åbent for alle hele dagen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik