Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Beckhoff Automation, der har været med siden den første EOT-messe i 2017 er også i år klar blandt de foreløbig 90 udstillere på messen i Herning, hvor de mere åbne arealer inviterer til netværk på kryds og tværs af de besøgende.
  • Beckhoff Automation, der har været med siden den første EOT-messe i 2017 er også i år klar blandt de foreløbig 90 udstillere på messen i Herning, hvor de mere åbne arealer inviterer til netværk på kryds og tværs af de besøgende.

09.02.2023, 06:44

90 dage før EOT '23 er 90 udstillere klar

90 udstillere på EOT - Electronics of Tomorrow - der holdes 9. til 11. maj i Herning,  bygger i år videre på ambitionen om en anderledes messeoplevelse; opfindsom indretning af stande er i vente og kombination af udstilling, konference og netværk.


Det er i år fjerde gang, at der skal holdes EOT i MCH-Messecenter Herning.

Messen, der ikke mindst søger at skabe så optimale rammer for networking, byder eksempelvis på et forplejningskoncept, hvor al mad og drikke er inkluderet for både udstillere og besøgende - netop med henblik på at bringe folk sammen og danne rammen om perspektivrige, personlige møder. Derudover kan messen også i år bryste sig af et omfattende konferenceprogram, der udfolder sig på ikke færre end tre scener. Også workshops er en central del af årets messe, der sætter en stor ære i at facilitere vidensdeling på kryds og tværs med netop workshops og en række oplæg. Og så er det ikke tilfældigt, at T'et i EOT står for 'Tomorrow', understreger arrangørerne  - blandt messens udstillere finder man nemlig 20 Startups, der har mulighed for at deltage i en 'Pitching Contest', hvor der er 50.000 kroner på højkant.

Foreløbig 90 udstillere har nu sikret sig standareal. Heriblandt Beckhoff Automation, der er genganger fra de tre hidtidige EOT-events:

"EOT lægger op til dialog på en helt ny måde - det er som at træde ind i en dagligstue, hvor der er tid til den gode snak, og hvor vi kan fordybe os i spørgsmål og opgaver, som helt naturligt kommer i spil på messen. Den giver os synlighed i en industri, som er vigtig for os, og vi er flere gange lykkedes med at opdage helt nye og ukendte potentialer hos de besøgende - på den måde åbner messen nye døre i forhold til opgaver. Konference- og aktivitetsprogrammet byder på det ene mere interessante oplæg efter det andet, der dels sikrer publikum ny viden, dels lægger op til yderligere dialog," konstaterer Beckhoffs administrerende direktør Michael Nielsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik