Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Skandinaviens nye messeevent - EOT - åbner tirsdag den 31. oktober. (Foto: MCH)
  • Skandinaviens nye messeevent - EOT - åbner tirsdag den 31. oktober. (Foto: MCH)

27.10.2017, 09:37

87 udstillere er klar til EOT

Fremtidens elektronik kommer i fokus, når 87 udstillere og 37 speakere står klar til Skandinaviens nye elektronikevent Electronics of Tomorrow - EOT 2017 - i MCH-Messecenter Herning 31. oktober til 2. november.


De seneste løsninger til elektronikindustrien, og herunder intelligent IoT-teknologi, er blot nogle af de ting, der venter de besøgende, når MCH Messecenter Herning for første gang nogensinde slår dørene op til Electronics of Tomorrow, EOT, tirsdag den 31. oktober.

Skandinaviens nye messeevent er dels et mødested for elektronikbranchen og dels en udstilling med specialiserede konferencer og særskilte innovations- og startup-områder, hvor de besøgende inviteres til at lade sig inspirere af innovation og digitalisering.

Foruden mange velkendte brands som Arrow, Prevas og GPV International kommer også ETK EMS Group fra Skanderborg til EOT 2017. De glæder sig til at være en del af elektronikbranchens nye fagmesse og ser frem til både at fortælle om egne fortræffeligheder, møde kollegaer i branchen og blive klogere på nye teknologier:

"Branchen udvikler sig hurtigt, og vi skal have et produktionsapparat, der kan håndtere fremtiden. Nu har vi muligheden for at se, hvad der rører sig - så der er også meget at hente for os udstillere," fortæller COO Torben Drejer, ETK EMS Group A/S, og tilføjer, at han selv er tilmeldt to konferencer indtil videre.

Messen åbnes officielt af blandt andre Herning Kommunes borgmester Lars Krarup og Flemming Jensen, formand for PE Professionel Elektronik. Talerne bliver startskuddet til inspirerende messedage, hvor konferencer, Networking og udstilling skal gå op i en højere enhed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik