Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Nøglen til succes i MADE FAST er tæt sammenhold og vidensdeling på tværs af brancher, hvilket er noget samfundet og industrien i høj grad udviser i denne tid , konstaterer MADE-direktør Nigel Edmondson.
  • Nøglen til succes i MADE FAST er tæt sammenhold og vidensdeling på tværs af brancher, hvilket er noget samfundet og industrien i høj grad udviser i denne tid , konstaterer MADE-direktør Nigel Edmondson.

30.03.2020, 14:34

80 millioner fra Innovationsfonden til MADE FAST-projektet

Virksomhederne skal fremover hurtigere udvikle og indføre seneste viden i produktionen med øje for bæredygtighed og værdiskabelse, lyder hovedformålet med Innovationsfondens investering på knap 80 millioner kroner i MADE FAST-projektet, som samlet tæller 250 millioner.


Med Innovationsfondens investering på knap 79,8 millioner i MADE FAST-projektet, der medfinansieres af 50 virksomheder, fem universiteter, tre GTS-Institutter, fire uddannelsesinsitutioner, Industriens Fond, Fremstillingsindustrien, Industriens Arbejdsgivere i København samt DI, rummer projektet nu en rammer på 265 millioner.

Det oplyser Manufacturing Academy of Denmark, MADE, der har til formål at styrke danske produktionsvirksomheder med den seneste viden. Navnet på projektet er MADE FAST, hvor sidste del står for en sammentrækning af Fleksibility, Agility, Sustainability samt Talent. 

MADE FAST, der løber fra nu og tre år frem, er designet til at hjælpe danske produktionsvirksomheder med at reagere hurtigt på ændrede kundekrav, og at opnå viden om råmateriale, implementere seneste løsninger og øge produktiviteten på en bæredygtig og effektiv metode, oplyser direktør Nigel Edmondson, MADE.

MADE FAST skal bygge bro mellem forskning og innovation for at finde og udvikle svar. De deltagende produktionsvirksomheder – store som små – står med konkrete udfordringer og problemer, som de søger løst i samarbejde med eksperter og specialister fra universiteterne AAU, AU, CBS, DTU samt SDU og GTS’erne Alexandra Instituttet, FORCE Technology og Teknologisk Institut, de fire uddannelsesinstitutioner Københavns Erhvervsakademi, University College Lillebælt, University College Nordjylland og VIA University College samt endeligt 50 deltagende industrivirksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik