Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
For 50 år siden deltog det nuværende SAWO på hi-messen under navnet Aalborg Hydraulic og udstillede blandt andet kraner fra HIAB og FOCO. (Foto: SAWO)
  • For 50 år siden deltog det nuværende SAWO på hi-messen under navnet Aalborg Hydraulic og udstillede blandt andet kraner fra HIAB og FOCO. (Foto: SAWO)

30.09.2019, 10:49

50 år som udstiller i Herning

MCH-Messecenter Herning kan i år markere 50 års samarbejde med SAWO, der har været med på alle industrimesser i Herning siden 1969.


Der bliver lidt guldbryllups-stemning over det på På hi ´19 hos SAWO, når det markeres, at firmaet, der i 1969 hed Aalborg Hydraulic, og MCH-Messecenter Herning runder 50 års-samarbejde. for første gang med som udstiller i MCH.

"Gennem årene har vores deltagelse på MCH's fagmesser betydet, at vi har fået og stadig får en dialog med kunderne, hvor vi møder dem uforpligtende og får lov at vise vores forskellige nyheder og kundeopbygninger. Messerne er jo et inspirationsforum, og de er for os et sted, hvor vi knytter kontakter," siger SAWO-direktør Ivan Chrost.

På et halvt århundrede har messerne forandret sig, kan den mangeårige samarbejdspartner konstatere:

"Messerne er blevet mere professionelle. Der er kommet mere fokus på faglighed, videndeling og netværk. Det ville være helt forkert ikke at være på messerne. Man er der for at pleje sit netværk og møde nye kunder. Vi får mulighed for at komme bredere ud med fortællingen om vores produkter. Det personlige møde gør forskellen," lyder det fra Ivan Chrost.

Ifølge SAWO, som leverer lasthåndtering i form af kraner, krog- og wirehejs, trucks, påhængsvogne, containerlad og tilbehør, er det vigtigt at blive ved med at komme på messerne, ligegyldigt om det går godt eller mindre godt i branchen:

"Man skal stå der og fortælle sin historie. Og så er det fascinerende at møde alle de mange forskellige mennesker i branchen. Der er vognmænd i træsko og virksomhedsledere i laksko, side om side," siger Ivan Chrost, og tilføjer:

"Vi er utroligt glade for samarbejdet med MCH. Vi bliver mødt af et meget servicemindet personale, som lytter til vores krav og ønsker, og som altid er løsningsorienteret".

I MCH sætter man stor pris på det 50-årige samarbejde:

"Vi er både glade for og taknemmelige over alle vores kunder og samarbejdspartnere. Og det er noget helt særligt, når man har arbejdet sammen i så mange år og har fulgt brancheudviklingen sammen. Der er knyttet mange bånd - både fagligt og personligt, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med SAWO," siger MCH-direktør Georg Sørensen, forud for hi ´19, der kører 1. til 3. oktober, og hvor SAWO vil være en af omkring 700 udstillere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik