Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Automatik & Proces 7/2023 omfatter 40 sider intensiv foromtale af den kommende hi '23-messe, der holdes 3. til 5. oktober i MCH-Messecenter Herning.
  • Automatik & Proces 7/2023 omfatter 40 sider intensiv foromtale af den kommende hi '23-messe, der holdes 3. til 5. oktober i MCH-Messecenter Herning.

15.09.2023, 10:32

40 sider hi '23-foromtale er på vej

Den 3. til 5. oktober gælder det årets industrimesse i Herning, der iøvrigt i år kan markere 60 års historie, og samtidig byder på cirka 575 førende udstillere inden for blandt andet industriel automation, robotteknologi, transmissionsteknik og øvrige mekaniske komponenter samt yderligere sektorer for underlevrandører, svejsning, logistik og fødevareteknologi plus Technomania.


Der er nu online-adgang til næste uges udgivelse af Automatik & Proces, hvor man på 40 dedikerede sider kan forberede sit besøg på hi '23, så man kan gå målrettet til de løsninger, som har ens primære interesse, og være orienteret om, hvad messen ellers byder på i dens 60 års jubilæumsudgave.

Ud over en stribe produktlanceringer inden for messens områder så rummer nummeret også større artikler om aktuelle lanceringer og erfaringer med disse, forud for deltagelsen på messen fra eksempelvis; Electro Performances, der er Brd. Klee A/S-forhandler, løsninger til maskinbyggerne, Actons ditto, når det gælder blandt andet HiWins produktvifte samt LINAK Danmarks erfaring med moderselskabets Elevate-løftesøjle med meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

Der er naturligt også en gennemgang af en stribe af messens aktiviteter og herunder præsentation af de nominerede til henholdsvis hi Sustainable Development Award 2023 respektive DIRA Automatiseringsprisen 2023, der begge får en endelig vinder på messens andendag; 4. oktober, hvor  overrækkelserne sker i forbindelse med en stor 60 års jubilæumsfest for udstillere og øvrige gæster.

Automatik & Proces inviterer naturligvis også læserne til gratis at besøge messen. Det sker ved at ved at benytte koden hi23-28226, når man registrerer sig på messens hjemmeside, som kan besøges ved at klikke her

Se allerede nu online-versionen af Automatik & Proces 7/2023 ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik