Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Fagerberg-direktør Jesper Frandsen var det naturlige omdrejningspunkt for en velbesøgt reception hvor hans 25 års jubilæum blev markeret.
  • Fagerberg-direktør Jesper Frandsen var det naturlige omdrejningspunkt for en velbesøgt reception hvor hans 25 års jubilæum blev markeret.

03.04.2024, 13:32

25 års dedikeret indsats hædret

Fagerberg A/S markerede forleden 25 års jubilæum for selskabets direktør Jesper Frandsen, som har vist retningen i et kvart århundrede, og også fremadrettet vil inspirere med sin dedikerede indsats.


Fagerberg-direktør Jesper Frandsen har pr. april  rundet en flot milepæl, i form af 25 års jubilæum ved salgsselskabet, hvilket markeredes med reception dpå firmaets adresse i Brøndby.

I de første år i virksomheden var Jesper Frandsen en dedikeret medarbejder, og efter fem år blev han udnævnt til salgschef og så de seneste godt 18 år har han været direktør i selskabet, hvor netop dedikation også er det år, som sættes i forbindelse med hans ledelse, fremhæver Fagerberg-personalet, som ser frem til endnu flere år under hans ledelse, hvor han ventes at fortsætter med at inspirere med sit engagement.

Også mange andre af dagens gæster fremhævede empati, humor og et personligt touch, når der skal sættes ord på omgangen med Jesper Frandsen, og ser ligeledes frem til mange gode år fremadrettet. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik