Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Borgmester Karina Vincentz indviede forleden officielt udvidelsen af montagefaciliteterne og kontorerne ved PJM i Fårevejle.
  • Borgmester Karina Vincentz indviede forleden officielt udvidelsen af montagefaciliteterne og kontorerne ved PJM i Fårevejle.

06.11.2023, 07:02

2.800 ekstra PJM-kvadratmeter

Forleden indviede man i nordvestsjællandske Fårevejle de netop opførte ekstra 2.800 moderne og bæredygtige kvadratmeter produktionsareal og kontorer ved PJM A/S.


Det oprindelige Poul Johansen Maskiner A/S, der i dag hedder PJM, har udvidet faciliteterne i Fårevejle, og det blev forleden markeret med stor indvielse, hvor stifterens datter Lis Johansen, var en af talerne i de moderne og bæredygtige rammer, og talte til de godt 100 fremmødte gæster og hertil cirka 150 af firmaets medarbejdere.

Det festlige program omfattede også tale ved borgmester Karina Vincentz  stemningsfuld musik ved Den Kongelige Livgardes Tambourkorps og en lokal sangerindes stemme, der fyldte maskinhallen med smukke toner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

"Meget har ændret sig siden stiftelsen i 1960, men, kontinuiteten sikres af dygtige og dedikerede medarbejdere. Og kunsten har stadig en fremtrædende plads som en påmindelse om, at kreativitet er nødvendig for at udvikle ideer og skabe nye forretningsmuligheder," sagde Lis Johansen, der for to år siden forlod PJM, blandt andet i sin tale, som fint understregede, at det største aktiv hos PJM ikke er mursten, men den innovation, der repræsenteres af medarbejderne.

Lis Johansen ønskede derfor alle medarbejderne ved PJM tillykke med indvielsen, og fortsat succes, inden hun gav ordet videre til borgmesteren, der officielt indviede udvidelsen, hvor de ekstra 2.800 kvadratmeter under tag giver cirka 1.500 yderligere kvadratmeter til montageområde for maskinbygningen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik