Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Senior Vice President Berith Bjørnholm glæder sig over at kunne bidrage til formidlingen af naturvidenskab med den aktuelle bevilling på 100 millioner fra Novo Nordisk Fonden.
  • Senior Vice President Berith Bjørnholm glæder sig over at kunne bidrage til formidlingen af naturvidenskab med den aktuelle bevilling på 100 millioner fra Novo Nordisk Fonden.

31.01.2023, 08:42

100 millioner til naturvidenskabsformidling

Novo Nordisk Fonden meddeler, at man har bevilget 100 millioner kroner til 32 naturvidenskabelige projekter inden for uddannelse og formidling i hele landet.


En skattejagt efter plantearter over hele Danmark, maskinlæring i udskolingens biologiundervisning, og grøn omstilling på tømreruddannelsen. Det er eksempler på nogle af de 32 projekter, som har fået bevilling fra Novo Nordisk Fonden i december 2022 gennem fondens tre opslag inden for naturvidenskabelig uddannelse og formidling.

Fælles for projekterne står formålet om at fremme naturvidenskabelig almendannelse og styrke interesse, viden og kompetencer inden for naturvidenskab og teknologi blandt børn, unge og befolkningen i Danmark generelt. Inden for formålet spænder projekterne bredt, og med deres alsidighed i emner og metoder er de med til at gøre naturvidenskaben mere synlig i skole, fritid og i den offentlige debat.

”Projekterne, der har modtaget støtte, vil inspirere børn og voksne til at opsøge og engagere sig i naturvidenskab, og de vil bidrage til, at undervisning i naturvidenskab og teknologi bliver endnu stærkere fra grundskole til gymnasium og erhvervsuddannelser. Vi tror på, at projekterne kan bidrage til at styrke naturvidenskabelig dannelse for både børn og voksne”, siger Berith Bjørnholm, Senior Vice President for Education & Outreach i Novo Nordisk Fonden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik